Visita virtual amb molt detall al Palau Güell

4-12-2020 / La visita, pràcticament de tot l’edifici, ja es pot fer des de l’ordinador o des del mòbil. Cada usuari pot realitzar el recorregut que consideri més convenient i a cada espai es pot estar l’estona que desitgi. Els punts d’informació permeten ampliar continguts d’aquest edifici, inscrit a la llista de Patrimoni Mundial per la UNESCO el 1984 pel seu valor universal excepcional.

Aquesta visita virtual es distingeix de la resta per la gran qualitat de detall de les imatges. Això s’ha aconseguit gràcies a la tècnica empleada en la realització de les panoràmiques i en el posterior treball d’edició.

 

Pel que fa a la tècnica, cada panoràmica és el resultat de 21 fotografies realitzades des del mateix angle, però que s’han exposat a diferents intensitats de llum. La unió de totes elles ha permès reproduir les ombres i les llums sense les limitacions que té la càmera fotogràfica. El resultat ha estat el d’aconseguir recrear l’experiència que es viu quan es fa la visita presencial a aquest edifici, una de les primeres obres dissenyades per Antoni Gaudí.

D’altra banda, cal destacar el treball minuciós que s’ha realitzat en la correcció de llum i color de les imatges. Les fotografies permeten apreciar en detall la qualitat i el treball dels materials que s’hi troben com: la pedra polida procedent de les pedreres que tenia en Güell al Garraf, la decoració de la fusta dels arrimadors i els enteixinats i els vitralls, entre altres.

 

Una de les impressions que assenyalen els visitants que per primera vegada visiten el Palau Güell és la complexitat que suposa ubicar-se a cada espai. Això es deu a la singularitat de la distribució de l’edifici, que és diferent de la que solen tenir les residències familiars, ja que tot ell gira entorn del saló central. Per aquesta raó, en la visita virtual s’ha afegit una secció longitudinal de l’edifici i un plànol de cada planta per tal que els visitants virtuals es puguin ubicar d’on es troben en tot moment.

 Visita virtual

Horaris visita presencial

Preu: 5 euros. Obert de dimarts a diumenge. Adreça: Carrer Nou de la Rambla, 3-5 – Barcelona

  • Horari d’estiu (de l’1 d’abril al 31 d’octubre): de 10 h a 14h i de 16h a les 20h (tancament de les taquilles a les 19 h).
  • Horari d’hivern (de l’1 de novembre al 31 de març): de 10 h a les 13.30 h i de 14.30 h a 18 h (tancament de les taquilles a les 17 h ).

Últims accessos:
Matí: a les 12.30 h.
Tarda: a les 17 h

  • Tancat: dilluns no festius, 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i la tercera setmana de gener (per manteniment).

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑