Inaugurat el nou edifici de l’Institut de Recerca de Sant Pau, que ha tingut un cost de 17 M€

Barcelona 16-11-2018 / Ahir el president de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Torra, va inaugurar el nou edifici de l’Institut de Recerca de Sant Pau.

A iniciativa de l’Institut de Recerca, la Fundació Privada de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha promogut la construcció d’aquest nou equipament destinat a la recerca que agrupa en un únic immoble les dependències dedicades a aquesta activitat. El cost total del nou edifici de recerca de Sant Pau ha estat de 17 milions d’euros.

La nova construcció, finançada per la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau amb una aportació mínima de 12 milions d’euros, compta amb una subvenció de fins a 5 milions d’euros de fons europeus FEDER, gestionats per la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

El finançament global del projecte inclou des de les contingències dels espais provisionals fins a la posada en marxa del nou edifici, i ha estat possible amb dos préstecs, un del Ministeri de Sanitat, a través de l’Instituto Carlos III, i un altre del Council of Europe Development Bank (CEB), a través de Caixabank.

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑