Conseller Buch: «L’objectiu del Govern és evitar la propagació del virus i el col·lapse del sistema de salut pública»

13-3-2020 / El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha anunciat aquest matí que el Govern està ultimant una resolució que comportarà «el tancament de zones comercials com pistes d’esquí, gimnasos, locals d’oci i àrees comercials no destinades a productes de primera necessitat».

Així ho ha posat de manifest en una compareixença que s’ha dut a terme després de la reunió del Consell Assessor del pla PROCICAT per coordinar la lluita contra el coronavirus.

El titular d’Interior ha destacat que «els principals objectius del Govern són evitar la propagació del virus i evitar el col·lapse del sistema de salut pública».

 

Buch ha demanat també a la ciutadania que «limitin i evitin els desplaçaments i qualsevol tipus de trobades o reunions amb amics. Quedar-se a casa ens ajudarà a evitar la propagació», ha insistit.

Pel que fa al confinament a la Conca d’Òdena de la passada nit, el conseller ha explicat que «es va fer amb absoluta normalitat, amb un seguiment constant des del Centre de Coordinació d’Emergències de Catalunya (CECAT). Les petites incidències o dubtes s’han anat resolent i ho seguirem fent» ha dit.

Buch ha volgut agrair «la feina feta pels cossos de seguretat i emergències i molt especialment a la ciutadania i a les autoritats municipals».

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑