Collboni diu que és ‘l’unica opció del canvi progresista que garantirà un govern no independentista’

Barcelona 21-9-2019 / El candidat del PSC Barcelona a l’alcaldia, Jaume Collboni, es presenta a pocs dies per a les eleccions del 26M com l’única opció de canvi. “Nosaltres som l’opció del canvi progressista, que garanteix un bon govern i que evita alcalde independentista que subordini la ciutat”, ha assegurat.

Collboni afirma que, tal com marquen les enquestes, “la cosa està molt oberta. És una qüestió de tres”. L’alcaldable socialista s’ha definit com l’opció “que representa els millors anys de bon govern de progrés de Barcelona”. En aquest sentit, Collboni ha presentat el vot socialista com una oportunitat que “val per tres: garanteix un alcalde socialista, un bon govern com demostren els anys de bona gestió durant governs socialistes, i també que no hi haurà alcalde independentista”.

 

L’alcaldable socialista ha advertit que les altres dues opcions que poden guanyar a Barcelona el 26M farien que la ciutat tingués alcalde independentista: “La gran diferència entre Colau i jo és que ella s’ha obert a pactar amb els independentistes”. En contraposició, Collboni garanteix que, amb el PSC, «l’independentisme no es farà amb l’alcaldia de Barcelona”. “Us imagineu que el que vam veure al Parlament, les baralles, el bloqueig i la paràlisi, passa a Barcelona?”, ha preguntat al públic que ha seguit l’acte, celebrat al barri de La Marina. “Jo dic no. Volem un govern de Barcelona al servei dels barcelonins i barcelonines. No volem portar a la ciutat el bloqueig que comportaria una victòria independentista amb la col·laboració de la senyora Colau”, ha emfatitzat l’alcaldable.

“UN BON GOVERN PROGRESSISTA I NO INDEPENDENTISTA ÉS POSSIBLE”

Jaume Collboni també ha fet referència als “molts barcelonins que encara rumien el seu vot”. Per al candidat socialista, “és molt important que s’ho rumiïn. Barcelona es juga molt aquest 26M”. Considera Collboni que el vot de cada barceloní “pot decidir que Barcelona tingui alcalde socialista, el que vol dir progressista, un bon govern que passi pàgina del mal govern de Colau”.

En aquesta línia, Collboni fa una crida “a la mobilització de tots els progressistes de Barcelona, de tots els qui volen moderació i polítiques constructives”. En definitiva, el candidat del PSC crida “als patriotes de Barcelona que volen un alcalde que defensi Barcelona per sobre de tot”. “Un bon govern progressista i no independentista és possible”, ha exclamat Jaume Collboni que demana el 26 sortir “a guanyar”.

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑