La cercavila per celebrar l’Any Nou Xinès reuneix a Barcelona unes 4.500 persones

Barcelona 2-2-2019 / Avui ha tingut lloc a Barcelona la jornada festival per donar la benvinguda a l’Any Nou Xinès, enguany, l’Any del Porc. La ciutat de Barcelona celebra, amb la participació de les comunitats xinesa i catalana, mostrant el seu caràcter obert, la diversitat cultural de la ciutat i el compromís de convivència intercultural.

Com és tradicional, s’ha fet a partir de les 11.30h una cercavila que ha sortit des del Parc de l’Estació del Nord i que ha acabat al migdia al passeig de Lluís Companys amb un espectacle final. A la cercavila hi han participat elements de la cultura tradicional xinesa com ara lleons, dracs voladors i caparruts però també un bon reguitzell d’entitats de cultura popular del Districte de l’Eixample.

En la cercavila han participat unes 4.500 persones, segons Guàrdia Urbana, provinents de més de 65 federacions i entitats xineses de Catalunya i, també, d’entitats i associacions catalanes amb la voluntat que sigui una mostra de la diversitat i la convivència interculturals de la ciutat de Barcelona, a més d’un esdeveniment festiu i participatiu.

Fotos: Ajuntament de Barcelona

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑