El Tibidabo, a punt per a una temporada plena de noves experiències

5-3-2020 / Aquest dissabte, 7 de març, el Tibidabo estrena la temporada 2020 amb novetats per millorar l’experiència dels visitants i mantenir les xifres rècord dels anys anteriors. El 2019 van passar pel parc d’atraccions 718.326 persones, 4.726 de mitjana al dia, que el van valorar amb una nota de 7,9, un notable alt.

Una nova atracció

La zona de llits elàstics s’amplia amb el Jumping en Família, una atracció pensada perquè en puguin gaudir petits i grans, tota la família alhora.

 

Nous espectacles

L’artista internacional Pep Bou presentarà l’espectacle Bombolles al cel els caps de setmana d’abril i per Setmana Santa a l’edifici Cel de l’Àrea.

El Marionetàrium presenta la nova obra Samfònia de marionetes, l’Interactibi estrena la pel·lícula Carnival i el Cinema 4D Dibidabo projectarà dues novetats: Viatge a la Lluna i Les aventures d’en Max.

Noves activitats

L’espai Creatibi Robòtics s’amplia amb activitats i continguts nous amb la metodologia específica de LEGO Education.

Les mascotes del parc rebran els visitants amb trobades personals en què saludaran a tots els nens i nenes i les famílies que les vulguin conèixer.

El Tibidabo, un parc compromès socialment, aquest any organitzarà divuit actes i festes solidàries, com “Un cop de mà”, “Estiu sense barreres”, la Festa dels Avis i la Cançó de la Pau, i treballarà en col·laboració amb organitzacions sense ànim de lucre, com la fundació Soñar Despierto, els Pallapupes o Unicef.

També s’ampliaran les activitats del mes dels hàbits saludables, el novembre: s’afegirà el taller sobre salut i esport que es fa amb la Fundació Claror a la programació de tallers sobre alimentació que s’ofereixen en col·laboració amb la Fundació Alícia.

 

Nous serveis i més accessibilitat

Per facilitar l’experiència dels visitants, s’ha creat una aplicació mòbil del parc per a Android i iOS, que entrarà en funcionament a l’estiu. També s’instal·larà una oficina d’atenció al client a la plaça de John F. Kennedy.

De cara a finals d’any està previst que entri en funcionament la Cuca de Llum, el nou funicular del parc.

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑