Colau suspèn durant quatre mesos les llicències d’obres en el 21% del 22@

19-2-2020 / El Govern municipal dona compliment al pacte de novembre de 2018 signat amb els actors econòmics i socials, el món acadèmic i el veïnat per actualitzar el full de ruta d’aquesta gran àrea de la ciutat en desenvolupament.

S’estan elaborant les eines urbanístiques i nous planejaments que permetran incrementar l’oferta d’habitatge protegit via increment d’edificabilitat, afavorir el desenvolupament de nous sectors econòmics i conservar el teixit urbà tradicional del Poblenou.

 

I properament es presentarà una mesura de govern per actualitzar el 22@a les noves necessitats i reptes que inclourà les actuacions en habitatge, l’impuls de l’activitat econòmica, la innovació tecnològica i l’economia tradicional i la protecció del patrimoni industrial.

Descarrega comunicat de l’Ajuntament de Barcelona
Impuls-definitiu-22@

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑