El president de la Cambra es reuneix amb els portaveus d’Eines de País

Barcelona 29-5-2019 / El president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, s’ha reunit aquest matía la seu de la institució amb els portaveus de la candidatura Eines de País, que fa pocs dies ha guanyat les eleccions que renovar la direcció de la Cambra.

A la reunió informativa han assistit el candidat a la Presidència de la Cambra, Joan Canadell, així com els/les candidats/es a les vicepresidències, Mònica Roca, Pere Barrios i Roser Xalabarder, i candidat a ocupar el càrrec de tresorer, Jordi Pomarol. Per part de la Cambra, també hi ha participat el seu director gerent, Xavier Carbonell.

 

Aquesta primera presa de contacte ha servit d’introducció a les activitats i serveis que ofereix la Cambra, amb l’objectiu de fer una bona transició entre l’equip de govern actual i els candidats postulats per la candidatura Eines de País a la presidència i vicepresidències del Comitè Executiu. La trobada també ha servit per fixar un calendari de reunions de treball temàtiques amb els diferents departaments de la Cambra, durant el mes de juny, que seran coordinades pel director gerent Xavier Carbonell.

Procés electoral

El proper 5 de juny tindran lloc les votacions per escollir els sis candidats del total dels 12 proposats per les organitzacions empresarials. Les votacions es portaran a terme de 10 a 14h a la seu central de la Cambra de Barcelona (av. Diagonal, 452).

Els 54 membres del Ple ja electes (40 membres per sufragi i 14 de les empreses de major aportació voluntària) votaran presencialment de forma nominal i secreta, mitjançant urna i papereta, les persones que representaran les organitzacions empresarials al Ple de la Cambra.

Les organitzacions empresarials presenten sis candidats/es cadascuna.

PIMEC:

Torres García, José María
Rousaud Parés, Emilio
Font Olivé, Martina
Tarancón Rodríguez, María José
Hornos Vila, Josep Ignasi
De Quirós Almorín, Anna

FOMENT/FEPIME:

García-Nieto Conde, Santiago
Roura Calls, Jaume
Trallero Santamaria, Elisabeth
Cornadó Vidal, Anna
Canals Oliva, Joan
Valls Calvet, Francina

Un cop es proclamin els 60 membres del Ple, tindrà lloc el Ple constituent, previst per al mes de juny. En aquest Ple, els 60 membres elegiran amb votació individual, nominal i secreta, mitjançant urna i papereta, cadascun dels 12 membres del Comitè Executiu, que és l’òrgan permanent de gestió, administració i proposta de la Cambra i que està integrat per:

President/a
Vicepresident/a primer/a
Vicepresident/a segon/a
Vicepresident/a tercer/a
Tresorer/a
7 vocals

Amb el nomenament del Comitè Executiu i del President elegits pel Ple constituent es donarà per finalitzat el procés electoral de renovació dels òrgans de govern de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona.

Foto: Cambra de Barcelona

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑