Unes 400 persones i 145 empreses participen a la V Jornada de Networking Espai Làbora

Barcelona 13-5-2019 / Un total de 145 empreses i al voltant de 400 persones han participat aquest dilluns a la V Jornada de Networking Espai Làbora, que s’ha desenvolupat al Born Centre de Cultura i Memòria.

La jornada ha permès atorgar a les 145 empreses un reconeixement per la seva participació en el Programa, d’entre les quals 116 han rebut un diploma que els reconeix com a empreses responsables per haver contractat persones participants del Programa.

 

Després de l’entrega de les distincions, 400 persones han mantingut entrevistes individuals amb prop de 70 empreses per mirar de cobrir llocs de treball o passar a formar part de les seves borses.

El 2018 ha estat el quart any de vida complet del Programa Làbora, un projecte de ciutat que té per objectiu fomentar l’ocupació i la millora de l’ocupabilitat de persones en situació de vulnerabilitat amb especials dificultats d’accés al mercat laboral.

Aquest projecte de cooperació publicosocial, que està impulsat per l’Ajuntament de Barcelona (Institut Municipal de Serveis Socials i Barcelona Activa), i dissenyat i gestionat en col·laboració amb les 30 entitats socials que formen part d’ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social), FEICAT (Empreses d’Inserció de Catalunya) i la Creu Roja, compta amb un pressupost anual de 3,2 milions d’euros, dels quals el 90% els aporta l’Ajuntament i la resta les entitats i federacions ECAS, FEICAT i Creu Roja.

«Com a Ajuntament estem molt satisfets amb la xarxa de col·laboració Làbora, un projecte d’èxit que ha atès més de 23.000 persones i que l’any 2018 ha marcat un nou rècord amb la signatura de més de 2.500 contractes», ha explicat a la inauguració de la jornada la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz.

Ortiz ha subratllat també que és especialment valuós que el Programa Làbora s’adreci a les persones que tenen més dificultats per trobar feina, com dones, persones majors de 40 anys i veïnat dels barris més desafavorits. “Hem apostat decididament per aquest programa, en augmentar la inversió d’1,8 a 3,2 milions d’euros”, ha afegit la tinenta d’alcaldia.

Fotis: Ajuntament de Barcelona

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑