[VÍDEO] Cavalcada dels Tres Tombs de Sant Antoni

Barcelona 19-1-2019 / Reportage gràfic de la Cavalcada dels Tres Tombs de Sant Antoni.

La celebració dels Tres Tombs de Sant Antoni, la més antiga de la ciutat amb 194 anys d’història, es basa en una desfilada formada per animals, com cavalls, ases i someres, tot tipus de carruatges, genets, llancers de la Guàrdia Urbana i la secció esportiva hípica dels Mossos d’Esquadra, entre d’altres.

La comitiva recorrerà els carrers del barri i el centre i faran algunes parades al llarg del circuit. Cal destacar que enguany, es donarà un protagonisme especial al renovat Mercat de Sant Antoni, inaugurat el passat 2018, amb un nou recorregut i amb la lectura del pregó, a càrrec de Joan Anton Torralba, president de les Colles de Sant medir, just davant del mercat.

La cavalcada arrencarà a les 10:30h de la cruïlla entre l’avinguda Paral·lel i el carrer de Tamarit, seguint per el mateix carrer de Tamarit, Mercat de Sant Antoni, carrer de Parlament, ronda de Sant Pau, carrer d’Urgell, carrer de Floridablanca, ronda de Sant Antoni,  plaça de la Universitat, carrer de Pelai, la Rambla en sentit descendent, des d’on es retornarà al barri per l’avinguda Drassanes i l’avinguda del Paral·lel, fins a acabar a la Plaça Puig i Cadafalch.

Fotos: Barcelonaaldia.com

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑