Els treballadors dels serveis públics de la Generalitat faran demà vaga general

Barcelona 11-12-2018 / La UGT i CCOO de Catalunya convoquem el 12 de desembre una vaga general dels més de 250.000 treballadors i treballadores dels serveis públics de la Generalitat de Catalunya. El motiu principal de la convocatòria és l’exigència del retorn abans d’acabar l’any de com a mínim el 10% de la paga de 2013, un calendari de retorn els dos propers dos anys de les pagues de 2013 i 2014 i de tots els drets sostrets aquests darrers anys.

L’incompliment dels acords signats i de les resolucions aprovades pel Parlament, sumat a la proposta presentada a la darrera reunió amb la Generalitat, el passat 31 d’octubre, representen un autèntic insult i una falta de respecte als treballadors i les treballadores de la Generalitat. La gravetat de la situació ens obliga a una mobilització contundent i a deixar al marge les mobilitzacions corporatives i sectorials i prioritzar la unitat sindical.

Des dels sindicats es fa una crida als treballadors i les treballadores del sector públic i concertat de la Generalitat i de les Universitats a fer vaga pels seus drets demà 12 de desembre i a participar en les mobilitzacions que s’han convocat a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

A Barcelona demà a las 12 hores es farà una concentració a la plaça de Sant Jaume. I, a la tarda (17:30 h) es farà una manifestació a Barcelona, des de la Via Laietana / Plaça d’Antonio López (Correus) fins al Parlament de Catalunya.

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑