El Mercat de Montserrat inaugura el seu servei de repartiment a domicili

Barcelona 5-10-2018 / El Mercat de Montserrat ha inaugurat aquest matí el seu servei de repartiment de producte fresc a domicili. Es tracta d’una iniciativa que forma part de B-MINCOME, un projecte pilot de lluita contra la desigualtat a zones desfavorides de Barcelona, que impulsa la Fundació Pare Manel amb la col·laboració de Barcelona Activa.

Segons informa el web municipal dedicat als Mercats de Barcelona , el servei a domicili, que ha rebut el nom de Perifèrica 9B, és un servei gratuït que ofereix feina a persones que estaven a l’atur.

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de presentació que ha comptat amb els parlaments del primer tinent d’alcaldia d’Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals, Gerardo Pisarello, Manel Pousa, president de la Fundació Pare Manel i de José Bea, coordinador de l’àrea d’inserció de la Fundació Pare Manel. Tot seguit, a la parada la Perifèrica 9B hi ha tingut lloc la festa d’inauguració.

El coordinador de l’àrea d’inserció de la Fundació Pare Manel, José Bea, ha afirmat que es tracta d’un projecte que els agrada molt  «per la unió que significa amb el mercat del nostre barri, un mercat molt reivindicatiu i que té les seves necessitats». A més, “es tracta d’una iniciativa que ajudarà a moltes persones del barri que no poden carregar les bosses, ja que aquest barri té molts carrers amb pendent”, ha afegit.

El projecte de repartiment a domicili es tracta d’un exemple que forma part dels nous plans ocupacionals de Barcelona Activa i l’Ajuntament de Barcelona. Aquests plans, ara s’anomenen Projectes Integrals de Contractació (PICs) perquè suposen un plantejament holístic amb formacions i acompanyament per a les persones beneficiàries, suposen una actuació d’impacte immediat en garantir la contractació directa de persones en situació d’atur de llarga durada.

Fotos: Ajuntament de Barcelona

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑