Desactivat l’avís preventiu per alta contaminació de diòxid de nitrogen a la conurbació de Barcelona

Barcelona 23-6-2018 / El Departament de Territori i Sostenibilitat desactivarà avui a les 10 hores l’avís preventiu per contaminació per diòxid de nitrogen (NO2) que va declarar el passat dijous als 40 municipis de la regió  metropolitana de Barcelona que constitueixen l’àmbit d’aplicació del Pla d’actuació per a la Millora de la Qualitat de l’Aire, horitzó 2020 (PAMQA 2020).

En concret a: Badalona, Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Gavà, Martorell, Molins de Rei, Esplugues de Llobregat, el Papiol, Pallejà, el Prat de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Viladecans,

Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Terrassa, Granollers, la Llagosta, Martorelles, Mollet del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, i Sant Fost de Campsentelles.

La decisió l’ha pres la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, ja que ja no se segueixen donant les condicions que van motivar la seva activació. En concret: Els nivells d’NO2 estan disminuint a totes les estacions de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica.

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑