El carrer d’Oristà de Nou Barris estrena nova imatge 05/03/2017

La reforma dóna resposta a una demanda de fa anys dels habitants del barri de Vallbona.

L’Ajuntament de Barcelona ha finalitzat les obres de reurbanització del carrer d’Oristà, al districte de Nou Barris. El principal objectiu d’aquesta actuació, que ha durat vuit mesos i ha comptat amb un pressupost de 879.000 euros, ha estat millorar les condicions i la qualitat de l’espai públic, donar prioritat i més espai als vianants i facilitar la mobilitat dels veïns i veïnes.

La reforma del carrer Oristà era una demanda que es feia des del barri de Vallbona des de fa molts anys, i és una de les primeres inversions que va prioritzar l’actual govern de Districte a l’inici del mandat.

orista

La renovació s’ha dut a terme sobre un àmbit de 2.136,58 metres quadrats. Els treballs han inclòs els enderrocs previs, la nova pavimentació, la nova xarxa de drenatge, l’enjardinament, arbrat, nou enllumenat amb tecnologia LED, mobiliari urbà i senyalització.

Així, s’ha configurat una nova secció del carrer, contínua i en semi-plataforma que compta amb una vorera de 2,2 metres, un cordó d’aparcament i un carril de circulació. La nova vorera, més ample que l’anterior, permet millorar l’accessibilitat de vianants.

A més, s’ha configurat un espai de rotonda al final del carrer per facilitar el gir de vehicles, ja que finalitza en cul de sac. I s’ha dotat tot el carrer d’un sistema de materials i acabats d’alta qualitat per transformar el caràcter de la via.

Fotos: Ajuntament de Barcelona

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑