El Parc del Tibidabo enceta una nova temporda

El tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació i president de BSM, Jaume Collboni va assistit ahir a l’obertura de la nova temporada del Parc d’Atraccions del Tibidabo.

La temporada es perllongarà fins a finals d’any, amb dues noves atraccions infantils: el mini hurakan i el nou trenet Txu Txu, i la renovació de la programació dels espectacles de cloenda i itinerants, amb nous personatges.

Collboni ha afirmat que “el Parc del Tibidabo ja s’ha consolidat com una oferta d’oci públic per a les families de Barcelona. Una oferta d’èxit que cada vegada té més visitants”. El tinent d’alcaldia ha afirmat també que “el Tibidabo genera beneficis econòmics que volem revertir en en el propi parc i en una oferta social i solidària”.

collboni_tibidabo

Enguany 250.000 titulars de la targeta rosa podran accedir-hi de manera gratuïta, i s’oferiran 6.900 beques amb entrada gratis per a aquells esplais o centres amb necessitats especials.

La temporada pasada, el Parc va tancar amb un total de 725.293 visitants, xifra rècord que permet consolidar l’ampliació de l’horari d’obertura a partir de les 11 hores per enguany.

Fotos: Parc del Tibidabo i Ajuntament de Barcelona

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑