Presó per a l’home de 71 anys que va cometre diversos robatoris a Barcelona

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sants-Montjuïc han detingut un home de 71 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona com a presumpte autor de sis robatoris amb violència i intimidació, un d’ells en temptativa.

 Aquest dimecres a les 8.44 h els Mossos van rebre l’avís que s’havia produït una temptativa de robatori a una entitat bancària de la Gran Via al districte de Sants-Montjuïc. Un home que portava una pistola amagada a la cintura va entrar a les instal·lacions i hauria lliurat una nota manuscrita a una de les treballadores, però es va posar nerviós i finalment va marxar sense emportar-se res. Tot seguit, es va establir un dispositiu de recerca de l’autor dels fets.
Unes hores més tard es va tenir coneixement que s’havia produït un robatori amb arma de foc en una perfumeria del districte de Sants-Montjuïc. La descripció facilitada pels treballadors de la botiga coincidia amb la de l’home que havia intentat realitzar el robatori del banc. Diverses dotacions policials es van desplaçar fins al lloc dels fets per tal de localitzar l’autor del robatori.
A les 12.30 h una patrulla de paisà va localitzar un home que coincidia amb la descripció que havien facilitat les víctimes dels robatoris. Els agents el van aturar per identificar-lo i durant l’escorcoll li van trobar una arma detonadora, una nota manuscrita com la lliurada en el banc i 100 euros en metàl·lic. Davant d’aquests fets, els agents el van detenir com a presumpte autor de dos robatoris amb intimidació, un d’ells en grau de temptativa.
Un cop a dependències policials se’l va poder relacionar amb els robatoris a tres farmàcies comesos aquest dilluns, dos a Sants i un a Sant Martí. A més, gràcies a la investigació oberta per la Unitat Central d’Atracaments, s’ha pogut determinar que també seria l’autor material del robatori amb intimidació a una altra entitat bancària del mateix districte comès el dia 9 de febrer, en el qual va seguir el mateix modus operandi.
En aquella ocasió va aconseguir emportar-se 1.200 euros en metàl·lic, i a canvi va deixar un objecte que simulava ser un artefacte explosiu.
El detingut declarat avui davant del jutge. Segons informa elperiodico.com, dos jutges diferents han acordat decretar presó provisional sense fiança.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑