Campanya de la Guardia Urbana per garantir que es respecta el carril de bus i taxi

carril_busL’Ajuntament, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i els representants del sector del taxi han consensuat fa pocs dies una sèrie de mesures perquè busos i taxis circulin amb més agilitat i guanyin velocitat i freqüència de pas per poder oferir un servei millor a la ciutadania.

“L’espai per al transport públic l’han d’ocupar únicament el bus i el taxi. No podem permetre que els autobusos perdin velocitat a causa dels cotxes.” Amb aquestes paraules, la regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal, ha anunciat el paquet de mesures que l’Ajuntament ja ha començat a posar en marxa per millorar la regularitat de pas dels autobusos i la velocitat comercial dels busos i taxis. “Cada vehicle ha d’estar al seu lloc i el carril bus és l’espai per als autobusos i els taxis”, ha manifestat la regidora.

En relació amb aquestes accions,