L’Aeroport de Barcelona-el Prat tanca gener amb 2,8 milions de passatgers

L’Aeroport de Barcelona-el Prat ha iniciat l’any amb un creixement de passatgers de l’11,4% respecte el mateix mes del 2016. En concret, 2.804.092 usuaris van passar per la instal·lació barcelonesa al gener.

Els passatgers dels vols internacionals són els que més van créixer amb un augment del 12,1% respecte al gener de l’any passat. Els usuaris de vols nacionals també van augmentar registrant un creixement del 9,8%.

En relació a les rutes intercontinentals, els passatgers de vols cap a l’Amèrica Llatina i el Carib van ser els que més van créixer al gener amb un augment del 35,8%, seguits de l’Orient Mitjà (+16,9%), l’Àfrica (+10,4%) i l’Amèrica del Nord (+9,3%).

Pel que fa a les operacions, el passat mes de gener es van registrar 20.848 moviments d’aeronaus, el que suposa un augment del 7,8% respecte el mateix mes de 2016. Els moviments nacionals van ser els que més van créixer, un 10,4% respecte al gener de l’any passat. Per la seva part, les operacions internacionals van registrar un increment del 7,2%.

Finalment, la càrrega aèria continua creixent en aquest inici d’any. Al gener es van transportar 10.330 tones de mercaderies, un 11,4% més que el mateix mes de l’any anterior. Destaca la càrrega amb origen/destí nacional que va registrar un creixement del 40,5% mentre que la càrrega internacional es va incrementar un 10,2%.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑