Barcelona trasllada a Foment la seva preocupació per la possible liberalització del sector dels estibadors

barcoEl primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, ha remès una carta al ministre de Foment, Iñigo de la Serna, on reclama que l’executiu central garanteixi el diàleg amb els sindicats i la patronal per pactar i consensuar la reforma del sector

El primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, ha remès una carta al ministre de Foment, Iñigo de la Serna, mostrant la preocupació del Ajuntament de Barcelona davant la possible liberalització del sector dels estibadors que estaria ultimant l’executiu espanyol.

Pisarello ha transmès al ministre les preocupacions i inquietuds que els representants dels estibadors del Port de Barcelona van transmetre al Govern municipal en una reunió celebrada a principis de setmana, on també va participar la regidora de Ciutat Vella i membre del Consell d’Administració de Port 2000, Gala Pin.

Segons Pisarello, els treballadors mostren el seu malestar davant la possibilitat que el Govern faci per decret la reforma de la legislació que requereix la Unió Europea, sense marge suficient per la negociació.

El primer tinent d’alcaldia recorda la importància econòmica de l’activitat portuària en una ciutat com Barcelona, que alberga un dels ports més importants de l’estat espanyol i la Mediterrània Occidental i que és una font d’ocupació per a molts veïns i veïnes de la ciutat.

És per això que en la carta Pisarello reclama a De la Serna que garanteixi el diàleg amb els sindicats i la patronal del sector, amb l’objectiu de tirar endavant una reforma consensuada i pactada, que respecti l’estabilitat i els drets laborals en el sector.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑