Per assistir als actes de la Mercè 2020 serà imprescindible fer reserva previa

4-9-2020 / El 23 de setembre, Tortell Poltrona marcarà l’inici dels actes programats amb el pregó de la Mercè 2020. Maria López i Javier de la Riba, del col·lectiu artístic Reskate, són els autors del cartell d’enguany.


La Mercè prioritza la seguretat, es desconcentra i té presència als 10 districtes per facilitar l’accés i limitar la mobilitat dels ciutadans. L’accés a les activitats es farà sempre amb reserva prèvia disponible de manera esglaonada a través del web de la Mercè

La televisión municipal betevé serà el mitjà de comunicació oficial de la Mercè i retransmetrà concerts i espectacles en directe.

 

El piromusical se seguirà des de casa, sintonitzant les emissores de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i mirant cap al cel des d’una balconada o terrat. La música retrà un homenatge a la ciutadania d’entre 60 i 80 anys i que conforma el segment de població més castigat per la crisi sanitària de la Covid-19.

Per a més informació podeu consultar aquest dossier informatiu:

Dossier-Merce2020

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑