Desplegament per explicar les alternatives al tall de la línia 4 entre La Pau i Selva de Mar

24-7-2020 / Avui ja estan treballant els informadors que expliquen les afectacions de les obres de millora de la infraestructura del metro que es desenvoluparan del 27 de juliol al 30 d’agost.
TMB està desenvolupant una intensa campanya de comunicació per explicar les afectacions i les alternatives a la suspensió del servei de la línia 4 de metro entre les estacions de La Pau i Selva de Mar, que comença dilluns vinent, 27 de juliol, i durarà fins al 30 d’agost.

Per donar la màxima informació a la ciutadania, la campanya ha previst la presència d’informadors a les estacions de La Pau, Besòs, Besòs Mar, El Maresme / Fòrum i Selva de Mar, en total 16 per torn, que respondran les qüestions que plantegin els usuaris des d’avui fins dijous de la setmana vinent. També hi ha cartelleria molt visible, missatges de megafonia, continguts a la pàgina web i posts a les xarxes socials.

 

Com a alternativa s’habilitarà un servei especial d’autobusos que cobrirà el tram en obres entre La Pau i Selva de Mar amb parada a prop de les estacions, però segons el desplaçament poden ser preferibles altres combinacions amb la xarxa de transport existent a la zona, com les línies regulars d’autobús de TMB V31 i 136 o la línia T4 del Trambesòs.

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑