L’Arxiu Fotogràfic mostra més de 500 imatges de l’anarquisme durant la Guerra Civil a Barcelona

3-2-2020 / L’Arxiu Fotogràfic de Barcelona i l’Observatori de la Vida Quotidiana (OVQ), amb la col·laboració de la Fundación Anselmo Lorenzo i l’Ateneu Enciclopèdic Popular, presenten l’exposició Gràfica anarquista. Fotografia i revolució social. 1936-1939.

La mostra, amb més de 500 fotografies, proposa un recorregut pel fons fotogràfic de l’Oficina de Información y Propaganda que la CNT-FAI va crear a Barcelona durant la Guerra Civil amb l’objectiu d’articular i expandir el nou imaginari de la revolució social en el context del combat contra el feixisme.

 

Les fotografies de Kati Horna, Margaret Michaelis, Pérez de Rozas, Antoni Campañà, així com les d’altres autories desconegudes, ens mostren la mirada combativa i compromesa en el somni d’un món més just i confirmen el pes històric de l’anarcosindicalisme a Barcelona.

Dates: del 27 de novembre de 2019 al 16 de maig de 2020
Horari: de dilluns a dissabte, de 10 a 19 h. Festius tancat. Entrada lliure
Lloc: Arxiu Fotogràfic de Catalunya (Plaça de Pons i Clerch, 2, 2n)

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑