La Fira de Nadal del Port Vell rep al voltant d’un milió de visitants des de la seva inauguració

19-12-2019 / La primera edició de la Fira de Nadal del Port Vell ha rebut gairebé un milió de visitants des que es va inaugurar el passat 7 de desembre, tal com es desprèn de les dades anònimes obtingudes a través del sistema de gestió de Big Data del Port Vell.

El mercat nadalenc va reunir més de 130.000 persones el dia de la seva inauguració i el passat dissabte, 14 de desembre, va assolir el màxim de visitants amb més de 140.000 persones.

 

La fira nadalenca, que s’ha convertit en un nou pol d’atracció del Nadal a Barcelona, es podrà visitar fins al proper 5 de gener en els següents horaris:

  • 18, 19 i 25 de desembre: de 18 a 22 h.
  • 20 de desembre al 5 de gener: de 10 a 22 h.
  • 1 de gener: tancat.

A més de l’oferta de paradetes de regals i gastronòmiques i de les atraccions com la nòria o el carrusel clàssic, la Fira ofereix un espectacle de llum, música i color amb l’arbre lluminós més gran de Catalunya i l’edifici històric de la seu del Portal de la Pau, que es pot gaudir diàriament a les 18.00, a les 20.00 i a les 21.30 hores.

Així mateix, els propers dies la Fada del Mar visitarà en diverses ocasions el mercat de Nadal del Port Vell. Ho farà a bord d’un llagut del Reial Club Marítim de Barcelona per arribar fins al pessebre flotant situat davant de la rambla de Mar on realitzarà un ball artístic. L’espectacle tindrà lloc els següents dies:

  • 20, 22, 24, 26, 27 i 30 de desembre; 2 i 4 de gener a les 18:30 hores
  • 21 i 29 de desembre i 3 de gener a les 20.30 hores.

L’escenari de la Fira ofereix també un complet programa d’animació a càrrec d’entitats, associacions i escoles de música del districte de Ciutat Vella: el Taller de Músics, el Centre de Música i Escena per la Inclusió Social Xamfrà, l’Escola de Músics i JPC, l’Associació Riborquestra, l’Escola de Música del Palau, el projecte social Clavé XXI-Orfeó Català, el Conservatori del Liceu i l’espai d’aprenentatge musical Sona. El Port de Barcelona pretén donar visibilitat als moviments associatius del districte i especialment als joves talents. El programa es pot consultar al web de la Fira: https://www.firadenadalportvell.com

 

Recollida de cartes i arribada de SSMM els Reis Mags

En col·laboració amb l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i amb el Museu Marítim de Barcelona, del 27 al 29 de desembre i, com habitualment, 2 al 4 de gener s’instal·laran al Pailebot Santa Eulàlia els patges reials que, en horari d’11.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 hores recolliran les cartes dels més petits. Però l’arribada més esperada tindrà lloc el 5 de gener a les 16.30 hores, quan Ses Majestats els Reis Mags d’Orient arribaran a la ciutat a bord del Pailebot Santa Eulàlia que atracarà al moll de Bosch i Alsina.

2.175 euros recaptats per a La Marató de TV3

El passat cap de setmana la Fira de Nadal del Port Vell va ser l’escenari d’una marató de ball organitzada per la Secció de Ball Esportiu del Port de Barcelona amb l’objectiu de recaptar diners per la Marató de TV3 d’enguany, dedicada a la lluita contra les malalties minoritàries. L’acció va aconseguir recaptar un total de 2.175 euros que se sumen als més de 9 milions recaptats en aquesta edició.

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑