Més de 14.000 persones han gaudit del Cicle Música als Parcs

Barcelona 1-9-2018 / La formació femenina WOM’S Collective ha estat l’encarregada de realitzar el concert de cloenda de l’edició 2019 del Cicle Música als Parcs que ha tingut lloc al Park Güell.


Després d’haver treballat durant més de quatre anys amb el grup WOM arranjant cançons d’altres artistes, la bateria i compositora Laia Fortià i la cantant, pianista i compositora Clara Luna han decidit donar veu a les seves composicions.

I amb aquest objectiu han creat WOM’S Collective juntament amb Anaïs Vila, Gessamí Boada i Magalí Datzira. WOM’s Collective tenen una trajectòria llarga i sòlida als escenaris de festivals i sales de concerts de Catalunya.

 

Enguany l’edició del Cicle Música als Parcs ha comptat amb 14.200 assistents que han omplert els diferents parcs i jardins de la ciutat. Aquest cicle de concerts estiuencs gratuïts va néixer fa vint-i-quatre anys amb l’objectiu d’acostar la música de qualitat a tots els públics i fomentar la presència de joves intèrprets. Alhora, busca potenciar les possibilitats dels parcs com a espais de convivència i lleure també durant els capvespres i les nits d’estiu.

En aquesta edició 2019, s’han ofert 44 concerts gratuïts de diferents estils, com ara música clàssica, jazz, blues i formacions d’escoles de música. Hi ha actuat els músics i els intèrprets, seleccionats pel jurat en l’edició d’enguany, que han ofert concerts de petit format, quartets com a màxim. Tots els músics tenen entre 16 anys i 35.

També hi ha participat escoles de música municipals, amb la voluntat de destacar la tasca educativa de les escoles municipals de música de Barcelona, que formen gran part dels músics que en el futur passaran a estudis musicals superiors.

Per donar a conèixer millor els beneficis socials i ambientals dels parcs i jardins, enguany s’han continuat fent visites guiades prèvies als concerts als districtes, concretament 11 visites amb explicacions sobre la història, la biodiversitat i també les peculiaritats d’aquests espais. També s’ha fet una visita a La Fàbrica del Sol, al Parc de la Barceloneta. Al voltant de 300 persones han pogut descobrir i gaudir d’aquests activitats guiades.

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑