Una incidència tècnica interromp el servei a la línia 5 de metro entre La Sagrera i Maragall

Barcelona 27-6-2019 / La línia blava funciona des de les 5 del matí de Cornellà Centre a La Sagrera i de Maragall a Vall d’Hebron

El servei de metro a la línia 5 ha resultat afectat aquest matí per una incidència tècnica que impedeix la circulació de trens per l’aparell de via de Congrés. Durant les tasques nocturnes s’ha incendiat un vehicle de manteniment, afectant la catenària, el cablejat i les telecomunicacions de l’estació, sense causar danys personals.

Per aquest motiu, tot i que s’ha aconseguit la recuperació parcial de la infraestructura, no s’ha pogut iniciar el servei amb normalitat a les 5 del matí. S’ha establert el funcionament parcial de la línia en dos sectors: de Cornellà Centre a La Sagrera, d’una banda, i de Maragall a Vall d’Hebron, de l’altra.

Mentre el personal tècnic de Metro treballa en la resolució de la incidència, s’ha habilitat un servei especial d’autobús entre les estacions de Maragall i La Sagrera. Els usuaris també poden fer servir els autobusos regulars de TMB per fer el trajecte entre les estacions afectades (V27), a més de les connexions amb altres línies de metro a Maragall (L4) i La Sagrera (L1, L5, L9 Nord i L10 Nord).

La incidència s’està comunicant als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, l’aplicació TMB App, la web corporativa i xarxes socials.

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑