Aquest diumenge, 19 de maig, es farà a Badalona una nova edició del Mercat del Trasto

Barcelona 15-5-2019 / Com en altres edicions, el Mercat del Trasto tindrà una vessant solidària amb la recollida de menjar per al Banc d’Aliments.

El parc de les Muntanyetes, al barri de Puigfred, acollirà aquest diumenge, 19 de maig, de 9.30 a 14 hores, la 24a edició del Mercat del Trasto, una fira que es fa amb la voluntat de donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat per tal que no es converteixin en residus i donin servei a alguna persona que els necessiti. Aquesta edició del Mercat del Trasto tindrà 248 parades.

 

Un Mercat del Trasto amb vessant solidària

Com s’ha fet en les darreres edicions, el Mercat del Trasto té una vessant solidària i totes les persones que hi posin una parada hauran d’aportar, com a mínim, un quilo de menjar envasat (preferiblement arròs, pasta, llegums, oli o llet). Aquesta acció també està oberta a qualsevol persona que s’adreci al mercat. Tots els aliments recollits es donaran al Banc d’Aliments de Badalona. A més, qualsevol persona que ho desitgi podrà fer aportacions de menjar ja que hi haurà un punt de recollida específic obert a tothom. La recollida d’aliments destinats a les persones més necessitades es farà mercès a la col·laboració de l’Associació Social Amics del Gorg Mar.

 

Col·laboració de l’Associació Solidança

També, tal com s’ha anat fent en les últimes edicions, es tindrà una cura especial en la recuperació de residus que genera el mercat. És per això que el Mercat del Trasto comptarà amb l’Associació Solidança, una entitat sense afany de lucre i dedicada a la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social que gestionarà i revaloritzarà els objectes per tal que no es converteixin en residus.

Així, tots els objectes (roba, aparells elèctrics, objectes diversos, etc..) que els paradistes no hagin venut i vulguin llençar es recolliran en uns contenidors per tal que Solidança els classifiqui i recuperi.

Foto: Ajuntament de Badalona

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑