Mercabarna, el Mercat del món amb més presència a Fruit Attraction

Barcelona 16-10-2018 / Mercabarna estarà present a Fruit Attraction, al costat de l’Associació d’Empresaris majoristes del sector hortofructícola del polígon alimentari (AGEM) i el Port de Barcelona, un any més. Fruit Attraction, la fira hortofructícola més Important d’Espanya i la segona d’Europa, se celebra a Madrid del 23 al 25 d’octubre.

Mercabarna, el Mercat majorista i de distribució més important de la Mediterrània, l’AGEM i el Port de Barcelona, presenten a la fira l’oferta integrada més potent del sud d’Europa pel que fa a productes frescos, connectivitat terrestre i marítima i serveis logístics complets, per cobrir les necessitats dels clients importadors i exportadors, així com dels operadors logístics especialitzats en aliments peribles.

Més de 20 empreses de Mercabarna a Fruit Attraction

A més, Mercabarna serà el mercat amb millor representació de tot el món a la fira, ja que 24 empreses majoristes, especialitzades en importació i exportació de fruites i hortalisses, que operen en el seu polígon alimentari, tindran espai propi a Fruit Attraction per promoure els seus productes i serveis.

Gran oferta de producte, estalvi de temps i cost, i menys contaminació

A la gran oferta i varietat de fruites i hortalisses que ofereix Mercabarna se sumen les línies de short sea shipping (SSS) que promou el Port de Barcelona, les quals afavoreixen la connectivitat amb diferents ports italians i del Nord d’Àfrica, oferint als clients una alta freqüència i regularitat. Les rutes de SSS amb la ribera sud de la Mediterrània són bàsiques en el transport de fruites i verdures cap a Europa, ja que suposen una alternativa a la carretera per als transportistes, evitant que un gran volum de camions travessin la península Ibèrica, amb el corresponent estalvi de temps i cost i una considerable reducció d’emissions contaminants.

En el decurs de la fira i per potenciar les relacions comercials, Mercabarna i AGEM han organitzat nombroses reunions B2B entre empreses del gran mercat barceloní i companyies de l’àmbit comunitari i de tercer països.

Estudi sobre tendències de consum

Dimecres, 24 d’octubre, al Fòrum Innova de Fruit Attraction, Mercabarna presentarà l’estudi ‘Evolució de les tendències de compra i consum d’aliments frescos’, fruit de la suma de dos treballs encarregats pel mercat a consultores especialitzades, durant el 2018.

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑