Recollida de burilles a les platges de Barcelona

Barcelona 7-7-2018 / Des del 25 de juny s’han organitzat tot un seguit d’accions per sensibilitzar la ciutadania sobre el greu impacte que provoquen el residus a l’ecosistema marí i la seva biodiversitat.

Totes les activitats estan emmarcades en la mesura de govern ‘Barcelona Residu Zero’, de l’Ajuntament de Barcelona, basada en la necessitat de disminuir la generació de residus amb el lema El millor residu és el que no es genera.

Barcelona va construir una escultura d’art reciclat de 6 metres amb part dels residus generats i recollits durant la revetlla de Sant Joan amb la participació d’usuaris de les platges per conscienciar la ciutadania de l’ús cívic de les platges. Al llarg d’aquests dies s’han realitzat activitats de sensibilització que finalitzen aquest dissabte amb la recollida de burilles de cigarret.

Els artistes i entitats que participen aquests dies amb l’impuls de l’Ajuntament són:  Barcelona Zero Waste network, Drapart, Dubrider Foundations, Ecocosmopolita, Ecounuon, Greenpeace, Movimiento 83, No más colillas en el suelo, Observadores del mar, Opcions, Posidomina Green Project, Proartso, Ressero, Retorna, Siresa, Vidas Sostenibles, WWF i Youtuba.

Fotos: Ayuntamiento de Barcelona

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑