La música en directe és la protagonista del cicle ‘Vespres d’estiu’, cada diumenge al Castell de Montjuïc

Barcelona 28-6-2018 / A partir del proper diumenge, 1 de juliol, es podrà veure al Castell de Montjuïc el cicle ‘Vespres d’estiu’, cada diumenge de juliol i agost de 19 a 22h. Els estils musicals que es podran escoltar al capdamunt de Montjuïc seran variats, amb un cert predomini del jazz i els seus derivats.

El cicle l’encetarà aquest diumenge Womb Trio, formació que fa versions en clau jazzística, i una setmana més tard serà el torn de la música brasilera de Sambala. The Mellow Sound, The Lazy Lies i les versions molt personals de Charlie California completaran el mes. A l’agost desfilaran pel Castell Danae & Golo, Sara Terraza i Mercè de la Fuente, i posarà el punt final al certamen el gypsy jazz de Scaramouche.

L’activitat i l’accés al Castell són gratuïts a partir de les 15h de tots els diumenges, i en tot l’horari d’obertura els primers diumenges de mes. El Castell oferirà, durant el cicle, servei de bus llançadora gratuït, de baixada fins a pl. Espanya, a partir de les 22h.

Calendari

1/07  Wom trio
8/07 Sambala
15/07  The Mellow Sound
22/07 The Lazy Lies
29/07 Charlie California
5/08 Danae & Golo
12/08 Sara Terraza
19/08 Mercè de la Fuente
26/08 Scaramouche

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑