Es defineixen els projectes motor del Pla de Barris de Raval Sud i Gòtic Sud

El Pla de Barris de Raval Sud i Gòtic Sud promourà el dret a viure al barri en condicions dignes i assequibles.

La transformació de Can Seixanta en habitatge públic i en equipament d’activitats veïnals, el Borsí com a equipament de proximitat amb una biblioteca i espai de relacions comunitàries, el Moll de la Fusta i Bosch i Alsina com a zona d’espai d’oci veïnal i projectes d’habitatge amb clàusules antigentrificació articularan el Pla de Barris a Ciutat Vella

El Pla de Barris invertirà un total de 22.807.500 d’euros en aquests dos barris

El Consell Assessor ha elaborat un document titulat ‘Transformar la ciutat amb la ciutadania. Criteris per al desenvolupament del Pla de Barris de Barcelona’ en el que es proposen quinze criteris diversos per tal d’orientar el Pla.

Document informatiu: clica aquí per descarregar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑