Aquesta tarda obre la Fàbrica dels Reis a Sant Andreu

27-12-2019 / La Fàbrica dels Reis obre avui les portes a la curiositat de la mainada. Un any més, fins al 4 de gener, aquesta meravellosa factoria del recinte de Fabra i Coats es podrà visitar per descobrir alguns dels secrets de la màgica nit de Reis.

I una de les novetats que descobriran els visitants serà la nova secció que s’incorpora a la fàbrica de reparació, reciclatge, recuperació i reutilització de joguines. Els Reis també tenen un esperit ecologista, i són conscients de la necessitat de cuidar el planeta.

 

Per això des de la Fàbrica es fa una crida a tots aquells infants que tenen joguines a casa que ja no fan servir que les portin a la fàbrica, perquè allà aquestes joguines seran recuperades per poder-les lliurar després a altres nens i nenes que els donaran una segona vida.

Aquest any, doncs, la Fàbrica dels Reis compta amb la col·laboració de diferents entitats i organitzacions que fomenten la solidaritat, i que treballen en el reciclatge i la reutilització de joguines, fins i tot alguna que s’ocupa de fer-ne la reparació, si cal: Il·lusions solidàries, La Maquinària, Ayudar jugando.

Aquest any, a més a més, la Fàbrica repeteix l’experiència exitosa de l’any passat, en què va iniciar la col·laboració amb entitats i organitzacions que