‘Estiueja al teu Modernisme’ promociona un any més el patrimoni modernista de la ciutat

Barcelona 7-7-2019 / La 8a edició de la campanya ‘Estiueja al teu Modernisme’ ofereix als barcelonins i barcelonines descomptes durant tot l’estiu perquè s’apropin al Modernisme. La Ruta del Modernisme de Barcelona ofereix a les persones residents una oportunitat única per descobrir aquest patrimoni tan singular de la ciutat amb una oferta d’espais, museus i rutes relacionats amb el Modernisme.

Les entitats que formen part de la Ruta del Modernisme de Barcelona –impulsada per l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Municipal del Paisatge Urbà- col·laboren en aquesta campanya oferint un 50% de descompte en les visites a edificis modernistes així com també a activitats lúdiques i culturals al voltant del Modernisme.

 

En aquesta edició s’han afegit dues noves ofertes: la Ruta burgesa i la Barcelona somiada, dues iniciatives promogudes pel Centre d’Estudis Lluís Domènech i Montaner.

Les persones que vulguin aconseguir els descomptes només s’han de subscriure gratuïtament al web de la promoció d’estiu barcelona.cat/rutamodernisme i rebran per correu electrònic els 27 vals de descompte, que es poden utilitzar des de l’1 de juliol fins al 15 de setembre.

La promoció també informa abastament als inscrits de les activitats que es realitzen al llarg de l’estiu en cadascun dels centres que s’han sumat a la campanya, amb atenció especial a les activitats familiars.

Torre Bellesguard

Què és la Ruta del Modernisme de Barcelona

La Ruta del Modernisme de Barcelona és un projecte col·lectiu, fundat i liderat per l’Institut del Paisatge Urbà de l’Ajuntament de Barcelona des de l’any 1997, que agrupa totes les entitats públiques i privades directament relacionades amb el patrimoni modernista de la ciutat.

La ruta conforma un itinerari que engloba les millors obres modernistes de la ciutat. Sobre el terreny, en el paisatge mateix de la ciutat, es pot seguir l’itinerari amb l’ajut d’uns panots vermells integrats al paviment que marquen el camí de la Ruta en els eixos principals i passen per davant de les obres modernistes.

 

Es proposa al visitant conèixer a fons impressionants palaus, cases sorprenents, el temple símbol de la ciutat, un immens hospital, així com també descobrir elements modernistes més populars i quotidians com ara botigues, bars i restaurants, fanals i bancs. Fins a 120 obres que demostren que el Modernisme va arrelar amb força a Barcelona i que encara avui és un art viu i viscut.

Casa Vicens / Foto: Pol Viladoms

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑