Barcelona dona la benvinguda als Barcelona World Roller Games 2019

Barcelona 5-7-2019 / L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha participat aquest migdia al Palauet Albéniz a la recepció institucional de benvinguda a la World Skate, les seleccions participants als campionats i la comunitat roller dels Barcelona World Roller Games 2019, que tenen lloc a la ciutat des d’ahir i fins el 14 de juliol.

En el decurs de l’acte, l’alcaldessa ha destacat la importància dels Barcelona World Roller Games 2019, que converteixen la ciutat en capital internacional de l’esport, en el que és l’esdeveniment esportiu més gran que acull Barcelona des dels Jocs Olímpics de l’any 1992.

 

Ada Colau també ha volgut destacar la presència de dones esportistes en l’esdeveniment, que compten amb una participació gairebé paritària, i ha dit que els Barcelona World Roller Games són una gran oportunitat per demostrar que l’esport és un dels àmbits on més i millor es pot avançar en la igualtat d’oportunitats.

Un dels espais del Barcelona World Roller Games està ubicat a prop del Fòrum

Colau ha dit també que «Barcelona és una ciutat que ama l’esport, tenim una llarga tradició esportiva que any rere any es consolida gràcies al gran número de clubs que participen a competicions nacionals i internacionals, a les proves que acull, als milers de ciutadans i ciutadanes que han fet de la pràctica esportiva una forma de vida, o a la xarxa d’equipaments que arriba a tots els barris de la ciutat.»

L’alcaldessa ha agraït la feina de tota la gent que fa possible els Barcelona World Roller Games i ha destacat que la ciutat «està al mapa mundial dels esport sobre roda petita, i ens hem preparat a fons per acollir aquest esdeveniment. Volem que tota la ciutadania visqui aquests campionats i que deixin un llegat a la ciutat».

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑