Detenen un home per la mort de la seva dona al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona

Barcelona 6-8-2018 / Agents de Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal han detengut avui un home, de 82 anys i nacionalitat espanyola,  com a presumpte autor de la la mort de la seva dona, de 78 anys i nacionalitat espanyola, al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona.

Els fets han succeït avui pels volts de les 13.20 h quan s’ha rebut avís d’una persona que informava que els seus pares estaven ferits a l’interior de casa seva.

En arribar al lloc la dona havia mort a causa de les ferides provocades per una arma blanca i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) no ha pogut fer res per salvar-li la vida. Per la seva part, l’home estava ferit en estat greu, també per arma blanca, al terra del domicili i els serveis mèdics l’han traslladat a un hospital.

Els Mossos de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Barcelona han detingut l’home com a presumpte autor d’un homicidi i han obert una investigació per tal d’esclarir els fets.

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑