L’Ajuntament de Barcelona inicia la formació de més de 2.000 persones grans en l’ús de dispositius mòbils

L’Ajuntament ha iniciat la fase de formació de més de 2.000 persones grans en l’ús de dispositius mòbils, en el marc del projecte “Vincles”. La formació és possible gràcies a la col·laboració amb Secotbcn i la Fundació Vodafone España.

Fins al desembre de 2018, es realitzaran 150 tallers sobre l’ús i funcionament de l’app “Vincles BCN”, projecte impulsat pel consistori per combatre el sentiment de soledat de les persones grans.

“Vincles BCN” funciona a partir d’una app mòbil, disponible tant per al sistema operatiu Android com per al sistema iOS, que permet a les persones grans estar en coantacte amb els seu entorn i crear una nova xarxa de relacions socials amb altres persones del seu mateix perfil. Un equip de dinamitzadors és l’encarregat de fomentar que les persones no s’aïllin  en les seves cases i mantinguin una vida activa en funció dels seus interessos. Des d’Inicis de 2017, l’Ajuntament està portant a terme la prova pilot entre veïns i veïnes de tots els barris dels districtes de l’Eixample i Sant Martí.

De novembre de 2017 fins al desembre de 2018 s’impartiran un total de 150 tallers, en 4 sessión d’1h 30’ cada un d’ells, sobre l’ús d’aquesta aplicación amb l’objectiu de reforçar les relacions socials de les persones grans que se senten soles i millorar el seu benestar a través de les noves tecnologies. El projecte ha començat amb 400 persones dels districtes de l’Eixample i Sant Martí, i s’han destinat a les persones idenficades com les més vulnerables.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑