La Guàrdia Urbana deté una persona per un delicte contra la propietat i per estafa de vehicles

El passat dia 20 de desembre la Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir una persona propietària d’un taller de motocicletes  a Travessera de Les Corts per cinc presumptes delictes contra la propietat i estafa.

Aquesta detenció està inclosa dintre d’una investigació que es va realitzar a finals del mes de juliol pel cos de policia barceloní on es va portar a terme una inspecció en un local de reparacions de motocicletes.

La Guàrdia Urbana ha acreditat que el detingut està implicat en la venda de motos sostretes i  que prèviament havia legalitzat mitjançant un sinistre de vehicles de les mateixes característiques amb documentació.

En el moment de la detenció també s’han intervingut els següents elements:

16 motocicletes
6 ciclomotors
7 motors
6 xassís.
Tots els elements han estat ingressats al dipòsit de Sant Genís a l’espera de realitzar gestions sobre el seu origen i titularitat. La investigació continua oberta i no es descarta la implicació d’altres persones.

Foto: Guardia Urbana de Barcelona

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑