Daniel Modol diu que el concurs per adjudicar la gestió de Palo Alto ‘podría posar en perill la continuitat del projecte’

El regidor socialista Daniel Mòdol titlla de “precipitada i irresponsable” l’actuació del Govern Municipal entorn del recinte industrial  del Poble Nou, amb la convocatòria d’un concurs d’adjudicació que no assegura la continuïtat del projecte encapçalat pel dissenyador Xavier Mariscal, entre altres professionals, i que ha donat lloc en els darrers 20 anys a un dels espais de creació més importants de la ciutat i a projectes tan emblemàtics com el Palo Alto Market.

“El moment econòmic que viu la ciutat aconsella actuacions prudents que regenerin la confiança dels emprenedors, just el què amenaça aquesta actuació”, ha apuntat el regidor. Per Mòdol “l’intervencionisme creixent que practica Ada Colau posa en risc els principis de llibertat de creació que ha significat Barcelona al llarg dels darrers anys i posa de manifest la minsa credibilitat de les estratègies “business friendly” que  ha aparentat desplegar després de trencar el pacte de govern amb el PSC. Les estratègies han estat pura cosmètica”.

En aquest sentit, des del PSC es considera que Ada Colau posa pals a les rodes a un dels centres de creació, producció i divulgació del disseny  més importants de la ciutat, caracteritzat pel predomini de la iniciativa social i privada i amb aportacions tan notables a la ciutat com el seu plantejament en jardineria o el mercat que s’hi celebra periòdicament.

El PSC demana que el Govern Municipal elabori un pla de viabilitat que asseguri, en el marc de la legalitat, la continuïtat del projecte i la seva millora en termes de sostenibilitat i vinculació a la ciutat. “Xavier Mariscal i els emprenedors que comparteixen els espais i els estudis de Palo Alto són patrimoni de la ciutat i han de ser ajudats amb la mateixa intensitat que ells varen contribuir a desenvolupar un projecte tan reeixit com Palo Alto amb condicions inicials molt dures”, ha conclòs Mòdol.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑