Dos agents del Grup Regional de Motos salven la vida a un home al barri Gòtic de Barcelona

Dos agents de Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Motos de la regió Policial Metropolitana de Barcelona , coneguts com a Guilles, van salvar la vida a un home d’edat avançada aquest dijous 14 de desembre, que passejava amb la seva esposa per la Fira de Santa Llúcia de Barcelona quan va patir una aturada càrdio-respiratòria.

L’home està sa i estalvi i es recupera a l’hospital després de la ràpida actuació dels agents que li van practicar les maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP).

Els fets van passar dijous, al voltant de les 11 del matí, quan l’home i la seva esposa visitaven la Fira de Santa Llúcia. En un determinat moment, la víctima, de 74 anys i veí de Vic, va desmaiar-se i va quedar estès a terra en estat inconscient.

En aquell mateix moment, els dos agents Guilles que li van salvar la vida es trobaven fent un punt de vigilància molt a prop i, de seguida, van ser alertats per ciutadans que van presenciar els fets.

Quan van arribar al lloc es van trobar el senyor en estat inconscient estirat a terra. Després de comprovar que no tenia pols, un d’ells va començar immediatament a practicar-li les maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP) mentre que l’altre va anar a buscar un aparell desfibril·lador DEA.  Després de vint minuts de reanimació, la persona va recuperar la respiració,  moments abans de l’arribada dels serveis sanitaris.

Els agents van estar practicant les maniobres de RCP fins l’arribada del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que va assegurar que la ràpida actuació dels Mossos va ser vital per a la vida de la persona.

Aquest matí els dos agents han visitat el senyor i la seva esposa a l’hospital, on es recupera amb èxit.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑