Restaurada la barana de l’històric accés Bruc de l’estació de metro d’Urquinaona

Una actuació de manteniment ha reparat els desperfectes que hi havia en aquest equipament singular de la xarxa, que manté l’aspecte de fa 85 anys.

El passat 30 de novembre es va reobrir l’accés de metro de la cantonada del carrer Bruc amb la ronda de Sant Pere, corresponent al vestíbul secundari de l’estació d’Urquinaona de la línia 1, que ha estat tancat uns dies mentre s’hi feien treballs de reparació de la barana de pedra.

Amb la seva balustrada senyorial i l’ornamentació de ferro forjat, l’accés de Bruc és un dels elements arquitectònics del metro de Barcelona més fotografiats per ciutadans i visitants. No en va és un referent històric: es tracta d’un component característic, segurament el més vistós, de la decoració original del 1932, quan es va inaugurar l’estació com a part del tram Catalunya – Triomf del Transversal.

Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑