Detingut el presumpte autor d’un homicidi comès al districte de Ciutat Vella

Agents de Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal, adscrits a l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Metropolitana de Barcelona van detenir ahir a la tarda un home de 58 anys i nacionalitat italiana com a presumpte autor d’un crim comès el dia 10 de desembre a Barcelona.

Els fets van passar al districte de Ciutat Vella cap a les 15.25 hores. Els Mossos van rebre un avís segons el qual hi hauria una persona morta a l’interior d’un domicili amb signes de violència. En arribar van comprovar que la víctima era una dona de nacionalitat xinesa de 48 anys. El SEM va confirmar la seva mort.

Ahir a la tarda pels volts de les 17:00 hores es va produir la detenció a Badalona del presumpte autor del crim després que es lliurés als Mossos d’Esquadra.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑