L’any 2018 Barcelona Activa destinarà 58M€ a inversió en desenvolupament econòmic

El primer tinent d’alcaldia i president de Barcelona Activa, Gerardo Pisarello, va anunciar ahir que l’any 2018 Barcelona Activa destinarà 58 milions d’euros a polítiques de desenvolupament econòmic, dels quals, dues terceres parts es dedicaran a mesures de foment de l’ocupació de qualitat.

En el marc de l’acte de celebració del 30è aniversari de l’agència municipal responsable d’impulsar la política econòmica i el desenvolupament local, Pisarello ha avançat que durant el 2018 es consolidaran les noves estratègies de territorialització de les activitats i serveis de Barcelona Activa als districtes de la ciutat, amb els 6 plans de Desenvolupament Econòmic en els districtes per sota de la renta per càpita mitjana.

Acompanyat de la directora de Barcelona Activa, Sara Berbel, també ha reiterat l’aposta per fomentar la innovació socioeconòmica per afavorir una economia més plural, així com la consolidació d’una nova línia d’economia digital, gràcies a la incubadora d’alt impacte tecnològic que ja s’ha funciona i la posada en marxa d’una Xarxa d’intercanvi empresarial (landing) amb ciutats com Nova York o Amsterdam.

Pel que fa a l’apropament dels serveis de Barcelona Activa als seus potencials usuaris a tots els barris i racons d ela ciutat, ha destacat, entre d’altres, l’obertura d’una oficina d’ocupació i recursos laborals a Nou Barris (situada a Can Peguera), a principis del 2018 i dos nous punts de defensa dels drets laborals a Nou Barris i a Sants, seguint model del punt obert a Ciutat Vella.

Així mateix també ha avançat la intenció d’obrir un nou punt d’inserció laboral per a persones amb malaltia mental a Sants per a joves i adults. Serà un punt d’inserció generalista, ja que les malalties mentals s’han incrementat moltíssim, i especialment en persones en atur. Aquest any s’han obert 4 adreçats a joves amb malalties mentals a Nou Barris, Ciutat Vella, Sant Andreu i Sant Martí.

Dossier de premsa de balanç de l’activitat dels últims 30 anys de Barcelona Activa

Foto: Ajuntament de Barcelona

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑