Mor un motorista en un accident de trànsit al districte de l’Eixample

L’accident, que va tenir lloc el dissabte 28 d’octubre a les 23 hores a la cruïlla del carrer del Comte Urgell amb el carrer París, es va produir quan van col•lidir una motocicleta i un vehicle de la Guàrdia Urbana que es trobava de servei.

Un home de 66 anys que conduïa una motocicleta va morir ahir al vespre a conseqüència d’un accident de trànsit on es va veure implicat un vehicle de la Guàrdia Urbana que circulava amb els indicatius prioritaris activats.

L’accident va tenir lloc a les 23:00 hores a la cruïlla del carrer del Comte Urgell amb el carrer París. Fins el lloc del fets es van desplaçar efectius de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques.

La Unitat d’Investigació i Prevenció d’Accidentalitat del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

En el que portem d’any, 5 motoristes han mort en accidents de trànsit.

L’Ajuntament de Barcelona lamenta la mort d’aquest ciutadà, trasllada el seu condol a la família i amics i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑