La Lleialtat Santsenca, nou equipament al barri de Sants

En el marc de la Festa Major de Sants, el primer tinent d’alcaldia d’Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals, Gerardo Pisarello, la regidora del Districte de Sants-Montjuïc, Laura Pérez, i la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín, van assistir ahir a la jornada de portes obertes inaugural del nou espai La Lleialtat Santsenca.

Es tracta d’una antiga cooperativa recuperada gràcies a la reivindicació veïnal i d’entitats, que ara s’estrena com a nou equipament municipal de gestió comunitària del barri per a usos veïnals, cooperatius i de cultura popular.

Aquests dies es podrà visitar l’espai, gaudir d’exposicions i activitats que s’han programat coincidint amb la celebració.

El nou equipament tindrà les portes obertes avui i durant tota la setmana de 18h a 21h.

Fotos: Ajuntament de Barcelona

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑