Barcelona expressa el seu rebuig als atemptats terroristes perpetrats ahir a Catalunya

El Plenari del Consell Municipal ha aprovat avui, en comissió extraordinària, una Declaració Institucional per condemnar els atemptats terroristes que van tenir lloc ahir a La Rambla de Barcelona i a Cambrils.

La Declaració Institucionals expressa el condol i el suport de la ciutat a les víctimes dels atemptats i als seus familiars i amics i condemna enèrgicament l’atac terrorista. El Plenari fa un reconeixement als servidors públics per la ràpida i coordinada resposta i la cura de les víctimes i els seus familiars, així com a totes aquelles persones que es van posar al servei de la comunitat i agraeix també les mostres de suport i solidaritat rebudes des de tot el món.

Per últim, Barcelona ha acordat llençar un missatge als responsables dels atacs i deixa clar que els valors de la ciutat romandran intactes, lluny de l’odi i el racisme: la ciutat seguirà sent una ciutat de pau, orgullosa de la seva diversitat i convivència.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑