Desarticulat un grup criminal dedicat al tràfic de drogues que actuava al barri de la Marina de Barcelona

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sants- Montjuïc van detenir el dilluns 10 de juliol quatre homes de 37, 31, 41 i 45 anys, de nacionalitat marroquina els dos primers, i espanyola els altres dos, i també dues dones de 47 i 38 anys, de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, defraudacions de fluid elèctric i pertinença en grup criminal.

La Unitat d’investigació de la comissaria de Sants – Montjuic va tenir coneixement a través de queixes veïnals i del treball dels agents de l’oficina de relacions amb la comunitat, que des del mes d’abril es repetien diverses accions relacionades amb tràfic de drogues que generaven malestar al barri de La Marina del Port. Aquesta unitat va comprovar els fets i es van iniciar diverses gestions per aturar els delictes i detenir les persones implicades.

Aquest dilluns 10 de juliol efectius del Grup Especial d’Intervenció, de la Canina, de Seguretat Ciutadana i de l’Àrea Regional de Recursos operatius de la Regió Metropolitana de Barcelona conjuntament amb els investigadors han participat en els sis registres i entrades judicials en els domicilis on vivien i des d’on traficaven els detinguts als qual se’ls acusa de pertinença a grup criminal.

El dispositiu per aturar la venda de drogues en els carrers Aviador Ruiz de Alda i Aviador Franco ha permès desactivar dos punts de venda de cocaïna, haixix i marihuana, i desmantellar dues plantacions de marihuana amb la seva infraestructura preparada  per al cultiu simultani de 200 plantes. Es va localitzar el pis on els responsables del grup criminal amagaven la droga que posteriorment es venia al gram en els punts de venda, arribant a tenir una afluència de 60 compradors diaris.

Imatge 4

El dispositiu es va tancar amb sis entrades simultànies en els domicilis d’aquests carrers amb intervencions de 200gr de cocaïna, 240gr de haixix, 5gr de metamfetamina, i 2.000gr de marihuana amb làmpades i transformadors per mantenir les 200 plantes d’aquesta substància, estris com balances de precisió, i embolcalls, i  més de 10.000 euros en bitllets fraccionats.

En una de les entrades, un gos de raça perillosa que es trobava en una de les habitacions va mossegar un dels policies a l’avantbraç esquerra, motiu pel qual va ser traslladat a un centre mèdic per administrar-li vacuna antitetànica. En total hi havia set gossos en diferents domicilis dels quals se’n van fer càrrec veïns i també serveis municipals de la gossera.

Els sis detinguts han passat avui, dimecres 12 a disposició judicial després de declarar a comissaria. Dos dels quatre homes tenen cinc i tres antecedents per furts i tràfic de drogues. Encara queden detencions pendents sobre persones investigades.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑