El districte de Sants-Montjuïc posa en marxa les activitats del nou Poliesportiu la Marina

Aquesta setmana el Poliesportiu la Marina s’ha posat en marxa. El dilluns dia 3 de juliol ha entrat en funcionament per acollir el Campus Olimpia, un programa municipal que cada any ofereix a infants i adolescents de Barcelona una oferta àmplia i variada d’activitats educatives i de lleure pel període de vacances.

L’equipament, ubicat al carrer de l’Energia números 21-35, de 2.499,79 metres quadrats, és un nou pavelló triple poliesportiu de tipus PAV-3 que consta d’una pista poliesportiva amb grades, amb la intenció que sigui un espai polivalent que aculli diferents modalitats esportives.

A més, disposarà d’un vestíbul i control d’accessos, d’una infermeria, d’una zona de vestidors col·lectius i una zona de vestuaris per àrbitres i tècnics, un espai de serveis de pista, un espai per administració i instal·lacions tècniques, un magatzem per material i un altre magatzem pel material de neteja.

El Poliesportiu la Marina, que s’ha construït sobre un gran parcel·la de 18.525 metres quadrats, es troba integrat a la xarxa Ecoenergies que subministra fred i calor tant per a la climatització com per a l’aigua sanitària. La capacitat de l’equipament preveu donar cobertura alhora a 105 persones a l’espai esportiu, 120 persones als vestidors i 300 persones a la graderia. A més de disposar d’una cafeteria i un pati. L’espai també inclou un camp de futbol i altres equipaments públics.

L’accés, que serà pel carrer Coure, compta amb una rampa que permet assolir la cota des del carrer i dóna accessibilitat universal.

La inversió ha estat de 3.593.132,63 euros (IVA inclòs).

El nom, per votació popular

El nom de La Marina es va escollir de forma popular. L’entitat La Marina Viva va fer un procés participatiu a través de les xarxes socials, i també presencialment, a diversos equipament municipals.

Entre els dos noms, La Marina i Energia, el guanyador es va endur 355 vots a través de les xarxes (318 a favor de la segona opció) i 50 vots presencials (25 a favor de la segona opció).

El total de vots ha estat 748, dels quals La Marina ha obtingut 405.

Fotos: Ajuntament de Barcelona

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑