Ingressa a presó un atracador per tres assalts en 10 dies en establiments de Nou Barris i Sant Andreu

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Nou Barris van detenir l’1 de juny un home de nacionalitat espanyola de 47 anys i veí de Barcelona com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència i intimidació.

El mateix dia l’home va cometre el tercer robatori i quan fugia la dependenta de la botiga va alertar els vianants que l’acabaven d’atracar. Tot seguit, un grup de persones que passejaven pel carrer van iniciar una persecució i van poder retenir-lo fins l’arribada de les dotacions policials.

Un cop va ser detingut es va poder culminar una investigació conjunta duta a terme per les Unitats d’Investigació de Nou Barris i Sant Andreu que va relacionar aquest atracament amb els altres dos comesos anteriorment. Es tracta de dos atracaments en supermercats de cosmètica dels districtes de Nou Barris i Sant Andreu succeïts el 22 i 26 de maig amb un mateix modus operandi.

El procediment repetit en ambdós casos consistia en esgrimir un ganivet de cuina quan l’establiment es quedava buit. Abans de fer-ho, l’atracador es quedava a la secció de perfumeria masculina fent veure que s’interessava per algun producte que agafava i portava a caixa quan ja no hi havia ningú. Durant l’atracament l’home també intimidava la víctima dient que fora hi havia una segona persona que l’esperava.

L’home, sense antecedents per fets similars, va destacar en les seves actuacions per la seva tranquil·litat, atrevint-se fins i tot a comptar els diners obtinguts en el delicte abans de sortir de l’establiment. Va aconseguir un total de 1.200 euros.

El detingut va passar a disposició judicial i el jutge va decretar l’ingrés a presó.

Detinguts per intentar robar amb una arma de foc en una joieria de Ciutat Vella

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) van detenir el dia 2 de juny dos homes com a presumptes autors d’una temptativa de robatori amb violència i intimidació en una joieria situada al districte de Ciutat Vella. Els detinguts són de nacionalitat italiana i dominicana i tenen 26 i 28 anys.

El mateix dia cap a  les 19.30 hores es va produir un intent d’atracament amb un arma de foc en una joieria del districte barceloní. A l’interior de l’establiment hi havia el propietari, el germà del propietari i un treballador quan un home va entrar i va preguntar pel preu d’un collar. Tot seguit, va entrar un segon individu amb una arma de foc.

El germà del propietari va agafar un casc de motorista que es trobava al seu abast i li va donar un fort cop al braç de l’atracador i tots dos van sortir de la joieria corrents.

El propietari de l’establiment va seguir als atracadors fins que va veure com entraven a l’interior d’una porteria i llavors va trucar al 112. Minuts mes tard van arribar les dotacions policials i van fer recerca en el portal que els va indicar la víctima dels fets.

Al replà de l’últim pis els mossos van trobar una persona que tenia la mateixa descripció que un dels atracadors. Les altres dotacions policials van buscar en els diferents pisos i en un d’ells van localitzar una jaqueta amb mànigues daurades i un casc de color gris que coincidia plenament amb les de l’altre atracador, el qual va ser detingut.

Els agents van baixar els dos homes i el propietari de la joieria va reconèixer tots dos com els autors de la temptativa d’atracament. Una dotació policial va localitzar l’arma dels fets en un descampat de sorra al costat del bloc on s’havien amagat.

Els autors dels fets van passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑