Nou web de la Cambra de Barcelona per aglutinar i difondre tota la informació local

La Diputació i la Cambra de Barcelona creen un web per aglutinar i difondre tota la informació local, que permet consultar on-line més de 300 estudis territorials de la província de Barcelona.

cambra_bcn

La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona han presentat avui el nou web www.estudislocals.cat que permet consultar on-line els diferents estudis socioeconòmics que fan referència a la demarcació de Barcelona i al seu territori. Actualment es poden consultar al voltant de 300 estudis locals de tots els àmbits territorials.

La presentació ha anat a càrrec del president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, i del vicepresident 2n i president delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Marc Castells.

A continuació, Carme Poveda, directora d’Anàlisi Econòmica del Gabinet d’Estudis Econòmics i Infraestructures de la Cambra de Comerç de Barcelona ha fet la presentació pràctica del web d’Estudis Locals, i Jordi Boixader, Cap de la subsecció d’Innovació del Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, ha presentat l’Atles DEL.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑