La Sagrada Familia sorteja 400 entrades dobles per al concert de la celebració del Nadal

19-11-2019 / La Sagrada Família acollirà el 30 de novembre, a les 17 h, el concert amb el qual celebrarà que s’apropa Nadal. Aquest any estarà al càrrec de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA) i del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, i comptarà amb la direcció del lleidatà Xavier Puig i amb el violinista andorrà Gerard Claret com a concertino director.

Per tal que la ciutadania pugui gaudir d’aquest concert, la Sagrada Família sortejarà 400 entrades dobles. Les inscripcions per participar-hi es van obrir ahir a les 10 h i es podran registrar fins al 25 de novembre del 2019 a les 10 h. El sorteig tindrà lloc el dilluns 25 de novembre i la Sagrada Família es posarà en contacte amb les persones guanyadores per correu electrònic. Per participar en el sorteig, cliqeu aquí

 

Les formacions musicals interpretaran diferents peces, entre les quals hi haurà nadales tradicionals catalanes, com ara el Fum, fum, fum; també es tocaran altres nadales, la cantata Christ lag in Todesbanden, de Johann Sebastian Bach, i el Te Deum d’Arvo Pärt. El concert estarà dirigit per Xavier Puig, actual director de l’Orquestra Simfònica del Vallès i director principal del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, i per Gerard Claret, concertino director de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, que va néixer el 1992 com a orquestra de cordes i que el 2004 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

Per la seva banda, el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, creat el 1990 amb la missió de difondre la música coral universal, promoure la recuperació del patrimoni musical català i fomentar la nova creació, és un dels cors professionals més prestigiosos de l’Estat espanyol.

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑