El poeta David Caño guanya els Jocs Florals de Barcelona 2019

David Caño

Barcelona 3-4-2019 / El guanyador del Premi de Poesia Jocs Florals de Barcelona 2019 ha estat David Caño (Olot, 1980) amb el poemari Un cos preciós per destruir. En aquesta edició s’han presentat un total de 88 obres.

El premi li serà lliurat el proper 13 de maig a les 18 h en un acte al Saló de Cent de l’Ajuntament, en el marc del Barcelona Poesia. Els mantenidors del premi han estat Manuel Forcano Aparicio (president), Maria Josep Escrivà Vidal, Josep Lluch Puig, Jordi Marrugat Domènech, Ponç Pons Giménez i Mireia Calafell Obiol. L’obra es publicarà a la col·lecció “Ossa Menor” d’Edicions Proa.

David Caño va néixer a Olot l’any 1980 i resideix a Barcelona des del 1998. Ha publicat els llibres de poesia Barcelona (editorial Galerada, 2007); He vist el futur en 4D (editorial Moll, 2009); PostMortem. I del no-res, TOT (Tigre de Paper, 2012); Teresa la mòmia, amb Lluís Calvo (Pont del Petroli, 2013);Res és ara ni això (Terrícola, 2013); De Penitents a Desemparats (com dos carrers de Barna), amb Ricard Mirabete i fotografies en blanc i negre de Carles Mercader (Tanit Poesia/La Garúa, 2014), iNictàlgia (Terrícola, 2017).

El poeta olotí ha realitzat centenars de recitals arreu dels Països Catalans i en diverses ciutats europees, ja sigui en solitari o a partir d’espectacles musicals. També ha col·laborat o col·labora en diverses publicacions com a periodista, entre les quals destaquen Benzina, La Directa, L’Accent, El Punt Avui, Núvol, Crític i Illacrua.

Contacto: barcelonaaldia21 (arroba) gmail.com

Subir ↑